Κωνσταντινουπόλεως 18, Ρέντη, Χανιά: Λ. Καζαντζάκη 183 Βαμβακόπουλο, Ηράκλειο: Ειρήνης και Φιλίας 28 Μαλάδες, Ρέθυμνο: Τρία Μοναστήρια ko.makrimanolakis@gmail.com
hero image
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ  Κ  Ι.Κ.Ε | Μεταφορές & Μετακομίσεις στην Αθήνα την Κρήτη και ολόκληρη την Ελλάδα

Εδώ και 35 χρόνια λειτουργείας η εταιρεία ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ Κ Ι.Κ.Ε παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένεις πακέτα υπηρεσιών σχετικά με τις μεταφορές δεμάτων, εμπορευμάτων, επαγγελματικού εξοπλισμού, εύθραυστων αλλά και πολλών άλλων αντικειμένων. Ολοκληρωμένες λύσεις προσφέρουμε και στις μετακομίσεις οικιών ή επαγγελματικών χώρων έχοντας την δυνατότητα να αναλάβουμε με ασφάλεια ολόκληρη την διαδικασία της μετακόμισης από το πακετάρισμα των αντικειμένων που θα μας υποδείξετε, την ασφαλή μεταφορά αυτών και το ασφαλές ξεπακετάρισμα τους, όλα αυτά σε πολύ οικονομικά πακέτα. 


Διαμορφώνουμε τα πακέτα των μεταφορών και των μετακομίσεων βάση των αναγκών σας ώστε να καλυφθεί πλήρως η κάθε σας ανάγκη τηρώντας πάντα τα προκαθορισμένα χρονοδιαγράμματα που έχουμε συμφωνήσει εξ΄αρχής. 

 
 
 
 
 
 

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
Στόχος της εταιρείας ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ Κ Ι.Κ.Ε είναι η παροχή κορυφαίας ποιότητας υπηρεσιών μεταφορών και μετακομίσεων στην Κρήτη και ολόκληρη την Ελλάδα με ταχύτητα και ασφάλεια...

 
 
 
 
 
 
 

 

   
  ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΑΣ

Διατηρούμε το επίπεδο παροχών μας υψηλό παρέχοντας μεγάλη γκάμα υπηρεσιών χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα για την γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.
   
 
  Μεταφορές
  Μετακομίσεις Σπιτιών
  Μετακομίσεις Επαγγελματικών Χώρων
  Μετακομίσεις Οικοσκευών
  Φορτοταξί
  Μεταφορές Εμπορευμάτων
 
 
 

Υπερσύγχρονος στόλος
Διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα οχημάτων η οποία μπορεί να μεταφέρει πολλών ειδών αντικείμενα και εμπορεύματα ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία στην Κρήτη και σε ολόκληρη την επικράτεια. 

 

Μεταφορές & Μετακομίσεις παντός τύπου
Πέρα από τον σύγχρονο στόλο διαθέτουμε και τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να μπορούμε να ολοκληρώσουμε κάθε μεταφορά ή μετακόμιση που θα μας ζητηθεί ώστε να καλυφθούν πλήρως οι απαιτήσεις σας.

 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και κανονίστε την μεταφορά ή την μετακόμιση που επιθυμείτε με την ασφάλεια και την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας μεταφορών σε Αθήνα και Κρήτη, ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ Κ Ι.Κ.Ε...