Κωνσταντινουπόλεως 18, Ρέντη, Χανιά: Λ. Καζαντζάκη 183 Βαμβακόπουλο, Ηράκλειο: Ειρήνης και Φιλίας 28 Μαλάδες, Ρέθυμνο: Τρία Μοναστήρια ko.makrimanolakis@gmail.com
hero image

 

 

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ Κ Ι.Κ.Ε | Μεταφορές & Μετακομίσεις στην Αθήνα την Κρήτη και ολόκληρη την ΕλλάδαΗ εταιρεία ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ Κ Ι.Κ.Ε , με πολυετή εμπειρία στο χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων, διαθέτει καταστήματα στην Αθήνα και στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο ρέθυμνο, τα χανιά και το Ηράκλειο. Εδώ και 35 και πλέον χρόνια η κύρια προτεραιότητα της εταιρείας, είναι η άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση του εκάστοτε πελάτη από το εξειδικευμένο προσωπικό και με τα σύγχρονα και ιδιόκτητα οχήματα που η εταιρεία διαθέτει. 

Όλα τα χρόνια λειτουργείας η εταιρεία ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ Κ Ι.Κ.Ε φημίζεται για την ασφάλεια όλων των εμπορευμάτων που αναλαμβάνει να μεταφέρει αλλά και την ταχύτητα διανομής έχοντας την δυνατότητα να εξυπηρετήσει την Αθήνα, όλο το νησί της Κρήτης αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Ξεχωρίζουμε επίσης για την επιμονή μας στην λεπτομέρεια αλλά και την έμφαση που δίνουμε, σε κάθε μεταφορά ή μετακόμιση που αναλαμβάνουμε, ώστε να αφήνουμε τους πελάτες μας πλήρως ικανοποιημένους. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αλλά και με την ποιότητα αυτών των θέλουμε να καλύπτουμε στο μέγιστο όλες τις σχετικές ανάγκες των πελατών μας, με ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

 

 

 

 
 
ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
Διαθέτουμε 4 καταστήματα σε Αθήνα και Κρήτη και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε στο κομμάτι των μεταφορών και των μετακομίσεων όλη την Ελλάδα...
 
 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 18, Ρέντη
Τηλέφωνα: 210 4828622 - 211 1001310

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Διεύθυνση: Λ. Καζαντζάκη 183
Τηλέφωνα: 28210 23500 - 2821 404400


 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Διεύθυνση: Ειρήνης και Φιλίας 28 Μαλάδες
Τηλέφωνα: 2810 255572 - 2810258461

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ
Διεύθυνση: Τρία Μοναστήρια
Τηλέφωνα: 28310 28306
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

   
   
 

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ


Αναλαμβάνουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και πακέτα που ταιριάζουν στους πελάτες μας για μια μεγάλη γκάμα μεταφορικών αναγκών. Η εταιρεία μας διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό αλλά και ένα μεγάλο αριθμό στόλου, ο οποίος απαρτίζεται από σύγχρονα οχήματα, έχοντας έτσι την δυνατότητα να αναλάβουμε πάσης φύσεως μεταφορές και μετακομίσεις στην Αθήνα, την Κρήτη και γενικότερα σε ολόκληρη την Ελλάδα σε πολύ οικονομικές τιμές.

Η εμπειρία μας αλλά και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια μας οδηγεί σε συνεχόμενη ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας, χωρίς όμως να παύουμε να λειτουργούμε ανθρωποκεντρικά. Η εταιρεία του κύριου ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗ Κ. επενδύει πολλά στην προσωπική επαφή με τον εκάστοτε πελάτη της για αυτό, πριν την οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση αναλάβουμε, προβαίνουμε στην κατ΄ ιδίαν εκτίμηση του χώρου σας και των αντικειμένων που θέλετε να μεταφέρετε ώστε να προσαρμόσουμε ένα κατάλληλο πακέτο υπηρεσιών βάση των αναγκών σας με γνώμονα την άρτια εξυπηρέτησή σας.

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και κανονίστε την μεταφορά ή την μετακόμιση που επιθυμείτε με την ασφάλεια και την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας μεταφορών σε Αθήνα και Κρήτη, ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ Κ Ι.Κ.Ε...